Concerned

Veranderen begint bij jezelf. Door krachten te bundelen kunnen we echter meer bereiken. Samen werken we aan het creëren van een betere leefomgeving. Het initiatief Onuitputtenlijk Duurzaam biedt een mooi platform aan de Puttense ondernemers om de handen ineen te slaan en zo samen te werken aan bewustwording en verbetering van duurzaamheid. Wij dragen hier als organisatie graag ons spreekwoordelijk steentje aan bij en willen actief werken aan een schonere wereld.

Wat wij mooi vinden aan het initiatief Onuitputtenlijk Duurzaam is dat er aandacht is voor de uitdaging die we met z’n allen hebben. Vooral het samenwerken aan resultaat spreekt ons als organisatie aan. Want alleen wordt het lastig maar samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken.

Bij MBM en Concerned hechten wij als organisatie veel waarde aan het begrip ‘duurzaam’. Vaak denken mensen bij dit begrip bijvoorbeeld aan het besparen van energie. Natuurlijk zijn wij ons bewust van het belang van energiebesparing. Dit doen wij o.a. door binnen onze organisatie elektrisch rijden te stimuleren en te faciliteren en hebben wij ons pand voorzien van licht / beweging sensoren. Duurzaamheid gaat echter verder dan het besparen van energie alleen! Wij werken ook samen met werkgevers en zetten ons in voor de persoonlijke ontwikkeling van hun werknemers. Wij werken aan verbinding tussen deze werkgever en zijn of haar medewerkers om zo te komen tot een duurzame arbeidsrelatie.

Wij brengen het initiatief Onuitputtenlijk Duurzaam kennis (duurzame inzetbaarheid personeel) en willen actief werken aan het reduceren van energieverbruik en het vergroten van de bewustwording op de Veluwe waar het duurzaamheid betreft.