’s Heeren Loo

’s Heeren Loo biedt ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden ‘Betrokken, samen, passie en ontwikkeling’. We zijn betrokken bij ons werk, de cliënten en hun sociale omgeving. We werken samen. We zijn open, geïnteresseerd en in verbinding met elkaar en de maatschappij. We doen het samen, omdat we erin geloven dat we samen betere resultaten bereiken. We hebben passie en stralen die ook uit. We staan voor ontwikkeling. Voor beweging, groei en nieuwe ervaringen. We dagen uit en proberen het maximale te bereiken, met respect voor mogelijkheden en omstandigheden.

Op het deelterrein ‘Social Return on Investment’ wil ’s Heeren Loo bij OnuitPuttenlijk Duurzaam expertise inbrengen en samenwerken om kansen te bieden aan kwetsbare burgers met afstand tot de arbeidsmarkt. Dit kan variëren van dagbesteding tot vrijwilligerswerk en (deels) betaald werk met jobcoaching.

Door hierin samen te werken met gemeente, bedrijven en andere organisaties kunnen we met elkaar kansen bieden aan een kwetsbare groep burgers in Putten. Elke persoon telt!

Op het gebied van ‘Social Return on Investment’ zijn wij zeer actief; Op zorgboerderij Tinteler worden diverse producten verkocht en diensten aangeboden. Aan alles wat we verkopen of aanbieden werken de cliënten van zorgboerderij Tinteler mee.
Sinds enkele jaren werkt ’s Heeren Loo samen met Zorg- en Wooncentrum De Schauw. Medewerkers met een verstandelijke beperking worden begeleid in hun werkzaamheden in zowel de Brasserie als werkzaamheden in de huishoudelijke dienst. Ook op andere plekken biedt ’s Heeren Loo een diversiteit aan mogelijkheden voor mensen met een (lichte) verstandelijke beperking om hun plek in de maatschappij in te nemen. Middels jobcoaching worden zij bijv. ook ingezet in winkels en bedrijven, zowel als vrijwilliger als (deels) betaald. Wij zien veel mogelijkheden in Putten om hierin meer te betekenen en doen dit graag in samenwerking met de diverse partijen.

’s Heeren Loo wil graag samenwerken, projecten en plannen ontwikkelen en uitvoeren op het gebied van ‘Social Return on Investment’.